Bedankt voor alle informatie over Paul de Boer

Ik heb via deze blog al veel interessante informatie gekregen over Paul. Ik ben overduidelijk niet het enige slachtoffer van Paul de Boer…

Na controle zal ik  deze informatie hier (indien mogelijk en nodig) gaan publiceren. Op deze manier hoop ik te voorkomen dat Paul in de toekomst nog meer mensen bedriegt met zijn mooie praatjes en beloften.

Weet je nog interessante zaken over Paul schroom dan niet om het met me te delen. Dat mag natuurlijk anoniem!

 

5 gedachten over “Bedankt voor alle informatie over Paul de Boer

 1. Goedemorgen, hier twee slachtoffers van Paul de Boer! Hij is ons 23500 euro verschuldigd. In het kort: hij heeft in maart onze woning gekocht (voorlopig koopcontract getekend). In juni zou de overdracht zijn, financiering was rond. Vlak voor de overdracht kregen wij te horen dat het niet doorging: de bank was er achter gekomen dat alle papieren op grond waarvan hij een hypotheek zou krijgen waren vervalst. Werkgeversverklaring van Brunel – maar ja… daar werkt hij niet, he! De makelaar, de bank, wij: we kregen hem niet meer te pakken. Van de aardbodem verdwenen. Uiteindelijk kwam er een briefje dat hij het allemaal niet zo bedoeld had en dat hij de woning alsnog wilde kopen en dat hij bezig was om de financiering rond te krijgen met derden. Daar geloofden wij natuurlijk niks meer van en tot op heden heeft hij de woning niet afgenomen (verbazingwekkend, he!). De boete die hij verschuldigd is, daarvoor hebben we een deurwaarder ingeschakeld. Ik zou je graag het hele verhaal mailen – je mag het publiceren op je blog, wat ons betreft! Zou je mij een emailadres kunnen toesturen waar ik het heen kan sturen? Dank! Groet, Evelien

 2. DOKKUM – Een 44-jarige oplichter is maandag door de politie opgepakt omdat hij twee mensen voor totaal 25.000 euro had opgelicht. De man bood via Marktplaats een hoeveelheid klinkers aan. Deze lagen in Westervelde (nabij het Drentse Norg). De man is met de twee kopers afzonderlijk naar de desbetreffende straat gegaan in Westervelde en heeft hen dit afzonderlijk van elkaar verkocht.

  De eerste koper had het geld overgemaakt en kon daarna geen contact meer krijgen met de 44-jarige verkoper. De tweede benadeelde besloot om begin november de stenen te gaan halen in Westerveld. Daar meldde de rechtmatige eigenaar zich daar net voordat de man de stenen er uit wilde halen. Toen bleek dat ook hij was opgelicht door de 44-jarige verdachte. De politie werd ingeschakeld en de andere gedupeerde meldde zich kort daarna bij de politie.

  De politie wist de verdachte maandag in Dokkum aan te houden. Hij is ingesloten. Hij heeft volgens de Burgerlijke Stand geen vaste woon- of verblijfplaats. Er is beslag gelegd op de bankrekening van de verdachte en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

  • Beste Wim Veenstra,

   Graag zou ik persoonlijk contact met u willen opnemen. Zou u mij een prive bericht kunnen sturen? Ik zou namelijk graag willen verifieren of dit daadwerkelijk om dhr. De Boer gaat.

   Met vriendelijke groet,
   Vera

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.