Paul de Boer, binnenkort adres online

Het verhaal krijgt nog geen eind. Ondertussen is Paul uit de aan hem verhuurde woning vertrokken. Uiteraard weer met mooie beloften. En een pracht van een verhaal (Wat volledig is opgenomen met de telefoon).

Neem maar van me aan dat het een spannend verhaal is. Ik kan me wel een paar parijen voorstellen die mogelijk geïnteresseerd zijn.

Paul heeft in totaal 8 maanden huurschuld en is ondanks toezeggingen niet van plan (en in staat) te betalen. De huidige huurder van de Havezathelaan 72 heeft onlangs ternauwernood kunnen voorkomen dat een deurwaarder zijn motor in beslag nam in de veronderstelling dat deze van Paul was. Tijdens een recente rondleiding van een potentiële koper in de woning meldde zich al weer een schuldeiser.

Afijn, het verhaal van Paul is weer online. En dat blijft het ook deze keer. Binnenkortvermeld ik het actuele huidig woonadres van Paul. Wellicht ook nog het adres van zijn familieleden. Misschien dat Paul gevoeliger wordt voor de schuldeisers wanneer ze zich ook eens bij zijn familieleden en ex (moeder van zijn kinderen) melden.

http://www.facebook.com/drplok/info

 

11 gedachten over “Paul de Boer, binnenkort adres online

 1. Goedemiddag,

  Zou u mij een een privebericht kunnen sturen? Ik zou graag het e.e.a. over Paul Michael de Boer willen weten.

  Alvast bedankt!

  Groetjes,

  Vera

  • Publicatie: di 18 november 2014 13.09 uur
   Oplichter (44) opgepakt in Dokkum
   DOKKUM – Een 44-jarige oplichter is maandag door de politie opgepakt omdat hij twee mensen voor totaal 25.000 euro had opgelicht. De man bood via Marktplaats een hoeveelheid klinkers aan. Deze lagen in Westervelde (nabij het Drentse Norg). De man is met de twee kopers afzonderlijk naar de desbetreffende straat gegaan in Westervelde en heeft hen dit afzonderlijk van elkaar verkocht.

   De eerste koper had het geld overgemaakt en kon daarna geen contact meer krijgen met de 44-jarige verkoper. De tweede benadeelde besloot om begin november de stenen te gaan halen in Westerveld. Daar meldde de rechtmatige eigenaar zich daar net voordat de man de stenen er uit wilde halen. Toen bleek dat ook hij was opgelicht door de 44-jarige verdachte. De politie werd ingeschakeld en de andere gedupeerde meldde zich kort daarna bij de politie.

   De politie wist de verdachte maandag in Dokkum aan te houden. Hij is ingesloten. Hij heeft volgens de Burgerlijke Stand geen vaste woon- of verblijfplaats. Er is beslag gelegd op de bankrekening van de verdachte en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

  • Hi Vera,

   Ik zie dat meneer Paul ook jou heeft opgelicht. Zou je mij een bericht willen sturen op info@creativemonkey.eu ….ik ben benieuwd wat jou ervaring is met Dr. Paul. Zoals ik het hier allemaal lees ben ik ook opgelicht door Dr. Paul.

   Moet niet gekker worden dat deze persoon zulke enorme schulden blijft maken bij alles en iedereen. Ik ben opgelicht via HypotheekFunding.com……alles zag er leuk en aardig uit, medewerkers, website etc. Heb een film voor ze gemaakt en vervolgens is hij nergens te bekennen.

   Hoor graag,
   Groet Manuel

 2. Iedereen opgelet hij is nu weer opnieuw actief. Inmiddels in Groningen en omstreken. Er zijn vele schuldeisers waarvan ik er 1 ben. Hij verteld dat hij geld heeft over laten maken vanuit Engeland en geld van diverse vrienden heeft geleend. Dat hij betaald maar vervolgens krijg je niets. Hij heeft meerdere mensen aangenomen en nooit uitbetaald. Meerdere BV’s opgericht torenhoge schulden gemaakt. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben.

  • Hi Jaap,

   Ik zie dat meneer Paul ook jou heeft opgelicht. Zou je mij een bericht willen sturen op info@creativemonkey.eu ….ik ben benieuwd wat jou ervaring is met Dr. Paul. Zoals ik het hier allemaal lees ben ik ook opgelicht door Dr. Paul.

   Moet niet gekker worden dat deze persoon zulke enorme schulden blijft maken bij alles en iedereen. Ik ben opgelicht via HypotheekFunding.com……alles zag er leuk en aardig uit, medewerkers, website etc. Heb een film voor ze gemaakt en vervolgens is hij nergens te bekennen.

   Hoor graag,
   Groet Manuel

 3. Hij heeft het afgelopen half jaar weer diverse mensen opgelicht . Ze hebben aangifte gedaan bij de politie .en hebben een advocaat in de handen genomen

  • En die gaat een geldfabriekje in Paul’s tuin opzetten? De man moet aangepakt worden, zover ben ik het er mee eens. Een advocaat inzetten levert maar één winnaar op. De advocaat.

  • Hij woont in westervoort. Morgen fiets ik langs zijn huis om het exacte adres te achterhalen. Jullie horen van mij morgen rond de middag waar hij exact woont. Ik ben ook door hem opgelicht althans. 3 maanden gewerkt voor hem en maar 1 maand betaald gekregen!

   Vriendelijke Groet

   Guido

   P.s. met een beetje geluk heb ik ook het kenteken van zijn auto dan.

  • Ik kan jullie alles maar dan ook alles vertellen over hem! Astrid trap er niet in! Hoe charmant hij ook doet. Ik ken hem door en door. Als je meer wilt weten kan ik je dat vertellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.