Kleine update Paul Michael de Boer

Het zakt natuurlijk wel weg maar zolang Paul de rekening niet heeft betaald blijf ik hem aan de schandpaal nagelen hier.

Enige tijd al weer geleden werd er contact met mij opgenomen met de mededeling dat Paul was opgepakt in Dokkum. Hij zou van mensen die wat afgelegen woonden en voor langere tijd afwezig waren de bestrating hebben verkocht. Zelf ophalen.

Briljante zet natuurlijk, zei het niet dat hij het aan twee partijen had verkocht en die twee partijen elkaar tegen kwamen bij het afhalen.

Ik heb nog even geïnformeerd bij de politie aldaar maar die wilden mij niet meer vertellen aan de telefoon en ik had er weinig behoefte aan nog meer tijd te steken in Paul op dat moment.

Deze week

Deze week ontving ik een mail van Rik. Ik houdt zijn naam en die van zijn bedrijf even anoniem anders had hij hier wel rechtstreeks gereageerd.

Rik schreef:

+++

We kregen een offerteaanvraag van Paul de Boer. Hierna ontstond een prettig contact. Hij liet blijken (namens zijn bedrijf Polloq ltd) eigenaar te zijn van de Katernstraat 33D te zijn maar ook van 33E in Almere. Hij gaf ons opdracht voor plaatsing van zonnepanelen. Een behoorlijke installatie ter waarde van bijna € 13.000.

U raadt het al. Er moest betaald worden. Dat gebeurde niet. Meneer was vanaf dat moment ook onbereikbaar.

Toen bleek hij ook geen eigenaar te zijn van het pand. Dit bleek toen we de eigenaar bij het pand troffen. Hij vertelde ons van huurachterstand. We hebben de installatie verwijderd. Helaas hangt de dure omvormer nog in het pand.

Meneer is ook bang. Hij reedt tijdens ons demontagewerk een paar keer langs maar durfde niet zijn pand binnen te gaan. Hij reedt snel weer weg.

Wees gewaarschuwd voor deze sluwe oplichter!!

+++

Weer een slachtoffer van Paul Michael de Boer. Het blijft me verbazen dat dit soort lieden gewoon nog steeds een bedrijf kunnen registreren bij de Kamer van Koophandel. Als wij als goedwillende burgers een keer de scheve schaats rijden zijn we voor het leven getekend terwijl dit soort sneue types door het leven lijken te dansen.

5 gedachten over “Kleine update Paul Michael de Boer

 1. Hallo, oplichter is hij zeker. Als je er een keer binnen bent geweest is het best mysterieus… Hij houdt er vieze praktijken aan over. Het is er ook niet erg schoon op katernstraat 33D en post ligt ook heel erg slordig op zijn bureau. Mocht je meer info willen over de vieze praktijken mail me dan. Ik vermeld hier liever mijn naam niet die hou ik anoniem

   • Oke, nou komt het… ik was daar dus binnen geweest kort geleden en wat mij verbaasde was dat er een mysterieuze ruimte zat. Ik was heel even nieuwsgierig op het moment dat hij even wegliep. Nou komt het en schrik niet; hij heeft een ruimte met een bed, naast het bed een kast met tv en tegenover het bed een bank en wat stoelen op een rij. Ik vermoed dus dat hij daar nogal een vies mannetje aan het uithangen is met meerdere 😝

    Moet ik anders even een foto sturen van die ruimte? Heb helaas geen recente foto van hem zelf

    • Tja, wat hij dan weer uitspookt in zijn slaapkamer boeit me niet echt eerlijk gezegd 😉

     Een foto van hemzelf, wel.

     Dank voor je reactie.

     • Ik zal proberen als ik daar weer eens ben een foto van hemzelf te maken. Hopelijk lukt het me. Ik ga er woensdag weer heen omdat ik nog het een en ander moet regelen daar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.